Üdvözöljük az AdminConto könyvelőiroda weboldalán!

Szolgáltatásaink

HomeSzolgáltatásaink

Hátszél vállalkozásának

Nem titok, az általunk könyvelt cégek szakmájához nem igazán értünk. Van rálátásunk a tevékenységre, de a szakmai rész távol áll tőlünk. De szerencsére nem is ez a feladatunk. Sokkal inkább az, hogy Önt segítsük abban – mint hátszél a hajót -, hogy előre jusson, és sikeres vállalkozó legyen. Ön a kapitány, és mi a keze alá dolgozunk, hogy könnyebb legyen a vízen maradni, és beérni a célba. A vállalkozás számára ilyen hátszél az, ha a könyvelés rendben van.
 

Ebben tudunk segíteni Önnek is:

 

Könyvelés

Cégével kapcsolatos múltban történt gazdasági események pontos, szakszerű rögzítése, rendszerezése és nyilvántartása a hatályos törvényeknek és jogszabályoknak megfelelően.

Tanácsadás

A vállalkozóknak sokszor kell olyan döntést meghozniuk, ami a cég sikerét akár hosszú évekre is meghatározhatja. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen információk állnak rendelkezésre a megfelelő döntés meghozatalához.

Bérszámfejtés

Az alkalmazottak bérének és egyéb juttatásainak, közterheinek meghatározása, a folyamatosan változó szabályozások figyelembevételével. Nem csak a hatóságok, hanem a cégvezetés felé való adatszolgáltatást is magában foglalja.

SZJA bevallás Online

Magánszemélyek felé Szja bevallás kényelmesen három egyszerű lépésben. Küldje el szükséges iratait, és két munkanapon belül akár már kézhez is veheti kész bevallását. További információt itt talál róla!

Válassza Ön is könyvelőirodánkat,

hogy hátszelet adjunk vállalkozásának! Kapcsolatfelvétel