Üdvözöljük az AdminConto könyvelőiroda weboldalán!

Új vállalkozás

HomeÚj vállalkozás

Leggyakoribb buktatók új vállalkozás indításánál

Gyakori probléma, hogy egy vállalkozás vagy cég indításánál a tulajdonos csak az interneten tájékozódik a teendőkről. Ebben nincs is semmi kivetni való. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy nagyon sok a felszínes, érintőleges információ megosztás. Így például több hatósági bejelentkezési kötelezettség gyakran elmarad, ami komoly bírsággal jár. Érdemes szakemberhez fordulni mindjárt az elején, így sok kellemetlen meglepetéstől óvhatja meg magát és családját.

Vállalkozási forma, adózás, ÁFA besorolás

További súlyos problémák lehetnek a nem megfelelő adózási forma megválasztásából is. Érdemes mérlegelni és több oldalról is megvizsgálni, mikor melyik adónem vagy ÁFA kör éri meg. Ugyanis kevesen tudják, hogy ez esetben a bevételek és a költségek alakulása, sőt a tevékenységi kör fajtája is sokat nyom a latban.

Hogyan kerülje el a lehetséges buktatókat?

Könyvelő irodánk megfelelő választás, ha cégalapításon töri a fejét. Ha éppen egész nap azon jár az esze, hogy milyen vállalkozásba fogjon, mi lehet a legmegfelelőbb vállalkozási forma, vagy egyáltalán merre induljon el, akkor vegye igénybe díjmentes tanácsadásunkat, ami pont Önnek szól.

Dijmentes tanácsadás új vállalkozás indításához.

Jelentkezzen még ma! Kapcsolatfelvétel